Skip to main content

diensten

montage

meubilair

in- & externe

verhuizingen

kabel

management

advies &

voorlichting

interieur

montage

meeting

rooms

montage

Voor onze opdrachtgevers verzorgen wij het volledige traject van projectinrichting. U maakt ons uw wensen kenbaar waarna wij ervoor zorgen dat het volledige traject en werkwijze in kaart gebracht wordt en uiteindelijk volgens afspraak wordt opgeleverd. Wij leveren een project schoon en netjes op door het afval af en voeren en te zorgen voor stofvrij door ons gemonteerd meubel.

Naast de montage zijn wij in staat om u projectmatige taken uit handen te nemen in geval van een groter project. Zo kunnen wij namens de klant verschillende soorten van overlegvormen bijwonen welke plaatsvinden voorafgaand aan een project. Afstemming met de stakeholders omtrent planning en oplevering wordt dan namens u door Mommers uitgevoerd waarna u uitgebreid wordt geïnformeerd over de gemaakte afspraken.

montageopdracht

U laat de goederen desgewenst bij ons in het magazijn aanleveren. Wij houden u op de hoogte van de status van de (deel)leveringen en slaan uw goederen op in ons distributiemagazijn. Wanneer de levering compleet is kiezen wij het daarvoor bestemde transport en zorgen dat alles volledig en onbeschadigd op locatie aankomt. Op locatie verzorgen wij de projectmontage. Onze monteurs zorgen ervoor dat het eindproduct volgens afspraak wordt opgeleverd.

monteurs

Wij beschikken over vakkundige monteurs, allen in het bezit van een VCA-certificaat. Wij vinden het belangrijk dat onze monteurs er representatief uitzien en dat ze allen beschikken over voldoende knowhow om een project naar uw wens uit te kunnen voeren.

reparatie en onderhoud

Het onderhouden en/of repareren van bestaand kantoormeubilair is ook een door Mommers geleverde dienst. Onderhoud kan zowel in de vorm van een onderhoudscontract als op afroep basis. Wij hebben van verschillende grote merken onderdelen in ons magazijn liggen waardoor wij snel ter plaatse kunnen zijn voor een uit te voeren reparatie.

in- & externe
verhuizingen

Iedere verhuisbeweging, of deze nu intern is of niet, is door ons uit te voeren. Door samen te werken met onze specialistische partners zijn wij in staat de juiste partij te zijn voor uw verhuisopdracht, ongeacht de grootte of locatie.

Verhuizen kan een tijdrovende en intensieve bezigheid zijn, vooral in de voorbereiding. Wanneer u Mommers tijdig betrekt in de overlegvormen voorafgaand aan de verhuisactie kan u dit veel voordelen opleveren. Mommers kan voor u deels de projectmanagement taken uitvoeren waardoor het geheel aan planning en afstemming met de betrokken stakeholders in professionele handen is en u hierin ontzorgt wordt.

verhuisopdracht

Al het kantoormeubilair wordt vakkundig gedemonteerd. Wij verzorgen het transport van het meubilair, maar ook van eventueel alle andere materialen. Alles komt netjes en onbeschadigd aan op de nieuwe bestemming. Dit omdat wij gebruik maken van de juiste materialen om het meubilair onbeschadigd te vervoeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speciale verhuisdekens en verhuiskarren. Het kantoormeubilair wordt gemonteerd en volgens tekening geplaatst. Wij zorgen er desgewenst ook voor dat kabels netjes worden weggewerkt.

kabel
management

Mommers verzorgt niet alleen het opbouwen, monteren en instellen van uw werkplek, ook zijn wij in staat om op professionele wijze al uw kabels en bedrading, zowel horizontaal als verticaal, weg te werken. Het aanbrengen van kabeldoorvoeren in het werkblad, het inbouwen van power units en het plaatsen van CPU-houders en monitorarmen is bij ons onderdeel van de dienst cablemanagement.

monteurs

Wij beschikken over vakkundige monteurs, allen in het bezit van een VCA-certificaat. Wij vinden het belangrijk dat onze monteurs er representatief uitzien en dat ze allen beschikken over voldoende knowhow om een project naar uw wens uit te kunnen voeren.

ergonomisch
advies

In het kort samengevat: “het verantwoord afstellen van uw bureaustoel, bureau of volledige werkplek”. Hiervoor hebben wij een ergo-specialist in dienst welke u hierin graag ondersteunt.

Ergonomie bestudeert de mens in relatie tot zijn omgeving, ruimte of werkplek. Ergonomie zit vervat in ons dagelijkse leven, maar is vooral bekend in arbeidssituaties. Afgeleid van het griekse ‘ergon’ (werk) en ‘nomos’ (wet), waarborgt het veiligheid en gezondheid van werknemer en werkgever. Een ergonomische werkplek en werkhouding stellen ons in staat om vitaal en productief de werkzaamheden te kunnen blijven verrichten. E.e.a. heeft een zeer gunstig effect op het welbevinden van uw medewerkers en zal zeker terug te zien zijn in het ziekteverzuim.

Op de werkvloer, aan een bureau of werkplek willen we ons per slot van rekening aangenaam, enthousiast en ontspannen voelen. Heeft u heldere en praktische ergonomische aanbevelingen nodig, neem dan vrijblijvend contact met ons op via 013 785 1067, of maak gebruik van ons contactformulier.

werkwijze:

  • Een werkplekonderzoek op locatie.
  • Een advies van onze ergo-specialist op basis van de in het werkplekonderzoek opgedane ervaringen.
  • Eventuele uitvoering van het advies nadat dit uitvoerig is besproken met de opdrachtgever.

interieur montage

Onder interieurmontage verstaan wij het vakkundig monteren van het door de interieurbouwer aangeleverde maatwerk. Inmiddels hebben wij veel ervaring in het monteren van specifiek maatwerk. Dit kan een volledig winkelinterieur zijn, maar zeker ook een hotellobby, een ontvangstbalie in het ziekenhuis, specifiek op maat gemaakt hotelkamer interieur of maatwerk voor studentenkamers.

Zowel voor de zakelijke als particuliere markt is MOMMERS in te zetten als interieurmontage bedrijf. Als particulier moet u dan denken aan de montage van keukens, kasten en aan al het overig door u aangeschafte meubilair wat gemonteerd dient te worden.

monteurs

Omdat wij werken met een groot aantal (eigen) monteurs verdeeld over meerdere montageteams, zijn wij flexibel als het gaat om de inzet van extra personeel.

werkwijze

Onze werkwijze hierin is zeer efficiënt waardoor de kans op vertragende factoren tot het minimum is beperkt. Omdat wij begrijpen dat communicatie in deze trajecten van groot belang is zullen wij hier, naast het vakkundig monteren van het meubilair natuurlijk, onze volledige aandacht op richten.

meeting
rooms

Dé boxen bouwers van Nederland, zo zien wij ons zelf inmiddels.
Met ons vaste team monteurs bouwen wij voor meerdere toonaangevende Europeesche leveranciers hun box.

Gecertificeerd, goed opgeleid, oplossend, meedenkend en vooral zeer ervaren als het aankomt op het juist bouwen en neerzetten van een vergader/meeting-box. Met onze inmiddels jaren lange ervaring in het assembleren van dergelijke producten hebben wij in heel Europa al tientallen klanten voorzien van een prachtige vergader/meeting-box

werkwijze:

De vaste keywords die bij de door ons gebouwde boxen van toepassing zijn : focus – akoestiek – concentratie – effectief – efficient – werk-spreek/kamer – meetingbox – projectruimte – huddle ruimte – ergonomische werken.